De kracht van stucstunter.nl: Beton Cire in de woonkamer

De kracht van stucstunter.nl: Beton Cire in de woonkamer
oktober 15, 2020 Arnout

Het werk van een stukadoor is vrijwel onmisbaar in elke woning. In zeer veel gevallen komt de expertise van een stukadoor van pas. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verbouwing aan je woning. Misschien heb je bijvoorbeeld een stuk bij je huis aan laten bouwen. Bijvoorbeeld omdat je een gezinsuitbreiding krijgt, of om een andere reden. In dat geval heb je een stukadoor nodig. Maar bijvoorbeeld ook als je je huis gewoon wil laten opknappen. Denk daarbij aan een Beton Cire in de woonkamer. Of wanneer je gewoon een heel nieuw huis laat bouwen. In al die gevallen kan een stukadoor zeker van pas komen. Natuurlijk heb jij het liefst een stukadoor tegen scherpe tarieven. Voor een verbouwing betaal jij namelijk al genoeg. Stucstunter kan verschillende stukadoorsdiensten tegen scherpe prijzen uit handen nemen. In dit blog bespreken we enkele diensten waar een stukadoor jou mee kan helpen.

Strak pleisterwerk

Allereerst kan de stukadoor jou helpen met strak pleisterwerk. Dit is zeker belangrijk als jij van plan bent om je huis te gaan schilderen. Ga jij je huis schilderen zonder dat je het eerst gepleisterd is? Dan is de kans vrij groot dat er oneffenheden en andere grote problemen ontstaan. En daar heb jij ongetwijfeld helemaal geen zin in, want dat is hartstikke zonde. Dan heb je er heel veel werk en kosten ingestoken. Daarom is strak pleisterwerk ook zo belangrijk. Zodat je kamer perfect kan worden geschilderd. Want de muren spelen natuurlijk een belangrijke rol bij de uitstraling van je woning. Wij leveren altijd pleisterwerk van een zeer hoge kwaliteit. Daarbij letten we extra op oneffenheden, omdat dat natuurlijk belangrijk is voor de schilderbeurt die gaat volgen. Daarnaast is het binnen 24 uur droog, zodat je al vrij snel aan de slag kunt met schilderen!

Latex spuiten

Ben jij geen liefhebber van schilderen? Of ben je er niet ervaren in en vind jij het zonde om daar een dure schilder voor in te huren? In dat geval kun je ervoor kiezen om latex te laten spuiten. Dit is een zeer duurzame oplossing. Het voordeel is dat het weinig tijd kost en er dus ook weinig arbeidsuren in gaan zitten. Dus je bent niet veel kosten kwijt. Er komt dan ook geen verfroller meer aan te pas. Een verfroller is immers een tijdrovend klusje en daar heb je gelukkig geen last van als het gaat om latex spuiten. Het voordeel van latex spuiten is dat het er ook nog veel mooier uitziet als het volledig is afgewerkt. Wij zorgen altijd voor een strak eindresultaat. Een tevreden klant is voor ons immers erg belangrijk, want daar krijgen wij extra energie van.

Beton Cire

Van Beton Cire heb je misschien nog nooit gehoord, maar het kan zeer voordelig zijn voor je woning. Beton Cire betekent letterlijk geweven beton. Het is zeer modern en is overgewaaid uit Frankrijk. In Nederland is het dus nog niet helemaal gangbaar. Het kan op verschillende plekken gebruikt worden. Daarbij kun je denken aan aan de badkamer, woonkamer, maar ook de toiletten. Het voordeel is dat Beton Cire zeer lang meegaat en in principe geen onderhoud nodig heeft. Een ander voordeel is dat het vrijwel geschikt is voor elke ondergrond.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen