Een (wo) man cave? Iedereen verdient een plek voor zichzelf

Een (wo) man cave? Iedereen verdient een plek voor zichzelf
november 24, 2021 Arnout

Misschien woon je op jezelf in je eigen huis. Eigenlijk is deze blog dan misschien minder van toepassing op jou. Natuurlijk is de kans ook groot, dat je je huishouden deelt, misschien met een huisgenoot of misschien met je gezin. Zeker in dat laatste geval, is het goed om na te gaan hoe jij tot rust komt in de eigen space behalve je bed. Het is namelijk goed en fijn om een plek te hebben in je huis, waar je tot rust en ontspanning komt, al is die maar klein.
In deze blog bespreken we de verschillende opties om te komen tot een (wo) man cave.

De zolder

Als je er één hebt, is dit een mooie optie. De zolder. Vaak staat deze vol met rommel en vaak wordt ie gebruikt voor zaken als de was. Toch kun je hier op eenvoudige wijze een plekje voor jezelf creëren, Dit hoeft niet perse de gehele zolder te zijn. Je kunt bijvoorbeeld met behulp van kamerschermen gemakkelijk een aparte ruimte binnen de ruimte creëren. Zet er vervolgens een tafel met een paar (relax) stoelen neer, je relaxplek is geboren.

De schuur

Ook dit is een plek welke vaak behalve fietsen, vol staat met rommel en spullen die je niet vaak gebruikt. Wanneer je hebt uitgezocht wat er echt in moet liggen, is de kans groot dat je nog redelijk wat ruimte over hebt. Met deze ruimte kun je vaak nog allerlei leuke dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een televisie, of decoratie aan de muur om het wat gezelliger te maken. Ook kun je misschien kiezen voor het monteren van een werkbank, wanneer dit bijdraagt aan jouw ruimte.

Buiten de deur

Wanneer je niet beschikt over de mogelijkheid om een plekje voor jezelf te creëren binnenshuis, overweeg dan om elders te gaan zitten. Dit hoeft helemaal niet luxe of decadent te zijn. Tegenwoordig heb je verschillende mogelijkheden waar je gratis of w=voor weinig geld je eigen plekje kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan een plek in een coffee lounge of een werkcafé. Hier zet je eenvoudig je laptop neer en bestel je een kop koffie. Vervolgens is de hele middag van jou op je eigen plekje. En niemand die het interesseert wat je daadwerkelijk uitvoert.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen