Is betonlook verf kopen iets voor jou?

Is betonlook verf kopen iets voor jou?
april 30, 2021 Arnout
betonlook badkamer

Ben jij op zoek naar een super originele manier om je badkamer af te werken? Houd je absoluut niet van tegeltjes of vind je deze te duur in de aanschaf? Dan is betonlook verf kopen het perfecte alternatief. Dit is een product dat je (hoewel je dat niet zou verwachten) heel gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. Het is wat dikker dan normale verf, en bij meerdere lagen is het perfect waterbestendig. Je kunt het zonder problemen in de badkamer toepassen, waar het er prachtig uitziet. Wil je die beton cire badkamper online kopen? Dan kun je dat doen in de webshop https://betoncire.shop/. Daar verkopen ze een zeer goede variant van deze steeds populairder wordende afwerking.

De voordelen van een betonlook badkamer

Het fijne aan een betonlook badkamer is dat het meestal veel voordeliger is dan het kopen van luxe tegels, en het er net zo stijlvol uitziet. Daarnaast zitten er absoluut geen naden in, want het bestaat immers niet uit losse delen. Dit zorgt ervoor dat het super rustig en egaal oogt, en doet de ruimte bovendien groter lijken. Als jij een relatief kleine badkamer hebt dan is het dus een slim idee om te kiezen voor betonverf. Ook voor badkamers waar geen raampje of ventilatie in zit is dit slim. Wanden met deze afwerking zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken, wat wel zo fijn is als de damp van het douchen moeilijk weg kan.

Betonlook verf zelf aanbrengen

Het fijne aan dit soort verf is dat het verkrijgbaar is voor de consument. En je hoeft heus niet super handig te zijn om het te kunnen aanbrengen op de wanden. Als jij wel eens een muurtje hebt geverfd dan zou je dit in principe ook moeten kunnen. Het enige waar je op moet letten is dat je de muren goed egaal maakt van tevoren. Dit is wel wat lastiger, maar daar kun je altijd een professional voor inschakelen. Dit moet immers ook gebeuren als je de badkamer of het toilet wilt laten betegelen, dus onder die kosten kom je niet uit. Kleine scheurtjes en oneffenheden vallen na het aanbrengen van de betonlook verf overigens niet meer op, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. En als je het niet erg vindt dat het wat grover oogt hoef je je ook nergens druk om te maken.

Betonverf of krijtverf bestellen?

Ben jij juist voor een andere ruimte op zoek naar een toffe afwerking? Als jij fan bent van een betonlook badkamer dan zou je deze stijl door kunnen trekken in de rest van je huis, maar dan met zogeheten krijtverf. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar. Uiteraard kun je daarbij zelf kiezen welke kleur het beste past bij de sfeer die je in gedachten had. Kies voor een neutraal grijs (passend bij de badkamer) of een fellere kleur voor wat meer leven. Krijtverf is net als betonverf heel gemakkelijk aan te brengen, dus je hoeft er totaal niet handig voor te zijn!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen