Nieuwe release – De verbeterde versie van de Brew Monk

Nieuwe release – De verbeterde versie van de Brew Monk
juli 18, 2022 Arnout

Wil jij graag bier brouwen, dan is de Brew Monk een absolute aanrader. Vooral wanneer je met enige regelmaat je favoriete biertje wilt brouwen en dan wat meer dan de 6 liter welke je uit een starterpakket haalt, is het een ontzettende goede investering. Het grote voordeel aan een Brew Monk, is dat je namelijk tot wel 60 liter bier tegelijk kunt brouwen. Dat betekent, dat je dus prima de hele avond op een verjaardag je eigen biertje kunt serveren. Kortom, voldoende voordelen dus! Dus wil jij ook graag je eigen biertje brouwen, dan begint het natuurlijk allemaal met een bierbrouw pakket. Wil jij weten hoe je deze kunt aanschaffen? Lees dan onderstaand artikel.

Schaf een bierbrouw pakket online aan

Het grote voordeel van de huidige tijd, is dat je letterlijk alles gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Het is vaak zo snel, dat je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. Hoe gaaf is dat! Zo kun je dus kiezen uit één van de vele soorten bierbrouw pakketten en deze vervolgens gemakkelijk bij je thuis laten bezorgen. Het grote voordeel is, dat je er dus niet speciaal voor naar de stad hoeft. Zo kun je gemakkelijk kiezen welk pakket jij wilt en deze vervolgens bestellen. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt, zodat je thuis direct aan de slag kunt. Het enige wat jij nog nodig hebt, is een gezonde dosis enthousiasme en een pan van ongeveer 6 liter om je brouwsel in te bereiden. Voor de rest zit alles wat jij nodig hebt om je eigen biertje te kunnen brouwen in het door jouw bestelde pakket.

Waarom kiezen voor een Brew Monk?

Voor degene die regelmatig bier brouwt, is 6 liter natuurlijk niet genoeg. Vooral niet wanneer je regelmatig een feestje hebt, waar je natuurlijk graag je eigen gebrouwen bier wilt serveren. De Brew Monk is een ketel, waarin je tot maar liefst 60 liter bier kunt brouwen. Uiteraard zijn er ook kleinere varianten voor de mensen die met wat minder tevreden zijn, maar voor de echte liefhebber is het een echte must have. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken of je alles wel in huis hebt, want in de Brew Monk kun je namelijk allerlei verschillende processen van het bierbrouwen uitvoeren. Zo hoef je dus niet na te denken of je alle benodigde spullen wel in huis hebt, want met de Brew Monk heb je alleen nog maar de ingrediënten nodig.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen