Vochtbestrijding voor jouw woning

Vochtbestrijding voor jouw woning
mei 17, 2020 Arnout
Vochtbestrijding

Wanneer je in een oud huis woont, is de kans groot dat je wel eens met een vochtprobleem te kampen hebt gehad of gaat krijgen. Dit is natuurlijk erg vervelend en zie je liever niet gebeuren. Toch is het helaas zo dat er veel huishoudens zijn die deze vochtproblemen onder ogen moeten zien. Om deze vochtproblemen niet het hele huis tot een onveilige situatie te laten

maken, staat het team specialisten van Aquaconsult voor je klaar. Deze vakmensen weten namelijk precies hoe ze de vochtproblemen in een woning aan kunnen pakken.

Een vochtprobleem is binnen no-time verholpen

Wanneer je een kleine vochtplek ziet in de muur van je woning, ga je waarschijnlijk denken dat het maar klein is en het geen haast heeft. Helaas is niets minder waar. Doordat een vochtplek ontstaat in de muur, kan de hele muur al beschadigt zijn zonder dat dit een grote visuele plek geeft aan het oppervlak. Wanneer je een kleine vochtplek ziet, kan het dan ook zomaar zijn dat heel de muur al onveilig is. Het is dan ook van groot belang dat er direct een specialist ingeschakeld wordt om het probleem te verhelpen. In dit geval schakel je de hulp in van de vochtbestrijding specialisten van Aquaconsult. Wij staan dag en nacht voor je klaar en zorgen ervoor dat het vochtprobleem binnen no-time verholpen is.

Hoe lossen wij een vochtprobleem op?

Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden om een vochtplek op te lossen. Een van deze methodes is bijvoorbeeld het injecteren van een speciale, vochtwerende gel in de muur. Deze methode zorgt ervoor dat opstijgend vocht in een muur verholpen wordt. Hiervoor worden er eerst door de vochtbestrijding specialist kleine gaatjes geboord in de muur. Deze zorgen ervoor dat de vochtwerende gel geïnjecteerd kan worden. Vervolgens zal de gel in de muur uit gaan zetten. Dit zorgt er voor dat het vocht geen verdere doorgang meer zal vinden, waardoor de muur verholpen is van het probleem.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen