3 voordelen van een hangende terrasverwarmer onder je overkapping

3 voordelen van een hangende terrasverwarmer onder je overkapping
augustus 6, 2021 Arnout

Heb je ‘s avonds een tuinfeestje gepland of wil je na het barbecueën nog lekker lang borrelen onder de overkapping? Dan heb je in Nederland al gauw te maken met een flinke afkoeling in de avond. Hierdoor kan je gezellige avond buiten al snel een koude bedoening worden. Het ophangen van een terrasverwarmer onder je overkapping is hiervoor de perfecte oplossing. In dit artikel vertel ik je waarom een hangende terrasheater zeker geen overbodige luxe is.  

Langer verwarmd buiten zitten

‘s Avonds lekker lang buiten zitten kan in Nederland maar weinig, tenminste niet zonder hulpmiddelen. Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat je aangenaam kunt genieten van het buitenleven. Wanneer je een hangende terrasheater in je overkapping plaatst, zul je merken dat de overkapping in een mum van tijd verwarmt wordt. Wordt het te warm? Dan zet je de heater eenvoudig wat lager of helemaal uit. 

Verschillende soorten hangende terrasverwarmers

Er zijn verschillende soorten hangende terrasverwarmers. Zo kun je kiezen voor een terrasheater in de vorm van een hanglamp. Hierdoor zou je hem bijvoorbeeld boven je eettafel of zithoek kunnen hangen zodat je zowel verlichting als verwarming hebt. Ook zijn er speciale hangende heaters voor onder een partytent. Deze kunnen veilig worden opgehangen om de gehele partytent te verwarmen. Liever een heater die niet opvalt, maar wel zijn werk doet? Er zijn ook voldoende heaters die mooi kunnen worden weggewerkt in je overkapping. Kortom, meer dan genoeg variaties van de hangende terrasverwarmer.

Een hangende terrasheater neemt niet veel ruimte in

Een terrasheater hangend onder je overkapping neemt maar weinig ruimte in beslag. De terrasheater wordt immers boven je hoofd opgehangen en hoeft dus niet op de grond te staan. Een staande terrasheater neemt al gauw wat ruimte in beslag, waardoor er in een kleine overkapping minder ruimte overblijft voor de overige tuinmeubelen. Daarnaast is er ook een risico dat er iemand tegen de staande terrasverwarmer aanloopt. Bij een hangende terrasverwarmer heb je daar helemaal geen last van. 

De heater kan gericht gebruikt worden

Het laatste voordeel van de hangende terrasheater is dat deze gericht kan worden gebruikt. Zo kun je de heater precies zo hangen dat een bepaalde hoek in de tuin of overkapping er extra profijt van heeft. Hier kunnen dan de echte koukleumen gaan zitten. Over het algemeen verwarmt de heater de ruimte rondom, waardoor de hele overkapping er profijt van zou moeten hebben. Er is dus zeker genoeg warmte voor iedereen! 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen