Bent u op zoek naar een nieuwe dakbedekking?

Bent u op zoek naar een nieuwe dakbedekking?
augustus 5, 2019 Arnout
nieuwe dakbedekking

Bent u op zoek naar een nieuwe dakbedekking?

U bent op zoek naar een nieuwe dakbedekking voor uw licht hellende of plat dak. Veel materialen zoals dakpannen en riet vallen dan af. Een plat dak heeft over het algemeen een stuk meer onderhoud nodig dan een schuin dak, welke meestal is belegd met dakpannen. In de meeste gevallen zullen mensen waarschijnlijk voor EPDM Dakbedekking kiezen. EPDM dakbedekking is ideaal voor platte daken en licht hellende daken.

Waarom kiezen voor Firestone EPDM dakbedekking?

Firestone Rubbergard EPDM heeft een karakteristieke samenstelling van materialen waardoor deze zeer elastisch wordt en behoorlijk lang meegaat. Dit materiaal is bestand tegen extreme temperaturen, zowel laag als hoog. Het grote voordeel van de temperatuurbestendigheid is dat dit geen invloed heeft wanneer het materiaal geplaatst wordt. Doordat het een elastisch materiaal is en makkelijk te plaatsen kan EPDM naadloos en snel worden geplaatst. Het materiaal is tevens ook recyclebaar en scheurt niet. EPDM heeft vrij weinig onderhoud nodig.

Toepassing van Icopal universal en Firestone EPDM.

Icopal universal en Firestone Rubbergard EPDM zijn twee van de bekendste materialen wanneer het gaat om EPDM en Bitumen dakbedekking. Beide zijn geschikt voor toepassing van een enkele laag op platte of hellende daken, maar ook voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Deze materialen worden vooral aangeraden door de vele voordelen. Zo hebben beide materialen een levensduur van een aantal decennia en zijn ze recyclebaar. Ook worden beide materialen zonder open vuur bevestigd op uw dak. Icopal universal heeft als een van de weinige dakbedekkingen een DUBOkeur. Dit betekend dat het materiaal aan de hoogste normen van duurzaam bouwen voldoet. Met Icopal universal of Firestone EPDM bent u verzekerd van een flexibel, sterk, duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Laat u adviseren door een expert.

De juiste voorkennis en een goed advies zijn essentieel voor dakbedekking. U wilt natuurlijk dat uw dak er mooi uit komt te zien en dat deze nog lang meegaat. Ga hierom langs bij een dakgroothandel bij u in de buurt. Hier kan een deskundige u voorzien van het juiste materiaal en meest relevante advies. Na aanleiding hiervan kan hij u voorzien van advies om het beste eindresultaat te krijgen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen