Uw huis laten beveiligen door een slotenmaker

Uw huis laten beveiligen door een slotenmaker
juni 7, 2019 Arnout
Huis laten beveiligen

Uw huis laten beveiligen door een slotenmaker

Wanneer is uw huis eigenlijk veilig? Veel mensen denken dat dit het geval is wanneer er nog nooit bij hen is ingebroken. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat uw woning ook daadwerkelijk veilig is. Het kan maar zo zijn dat er vandaag of morgen ineens wel een inbraak gepleegd wordt. Om dit te voorkomen, kunt u een aantal maatregelen treffen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om uw woning te beveiligen met goed hang- en sluitwerk. Heeft u hier zelf geen verstand van? Dan kiest u mogelijk voor de verkeerde sloten. Hier zit u vast en zeker niet op te wachten. Laat uw huis daarom beveiligen door een slotenmaker in Mechelen.

Gekeurd hang- en sluitwerk

Indien u zelf op zoek gaat naar sloten, ontdekt u snel genoeg dat het aanbod ontzettend groot is. Dit maakt het kiezen van een veilig slot er natuurlijk niet makkelijker op. Om te voorkomen dat u het verkeerde slot kiest, schakelt u een slotenmaker in. Hij kan u namelijk precies vertellen welk slot veilig is en welke niet. U kunt er ook voor kiezen sloten bij een slotenmakersbedrijf aan te schaffen. Zodoende weet u zeker dat u veilig hang- en sluitwerk krijgt. Slotenmakers werken namelijk uitsluitend met gekeurde sloten. Deze zijn uitvoerig getest op de inbraakvertragende werking ervan. Sloten met een keurmerk zijn dan ook een stuk lastiger te forceren door inbrekers.

Anti-inbraakbeveiliging

Sommige mensen denken dat goed hang- en sluitwerk voldoende is om inbrekers buiten de deur te houden. Dat is echter niet het geval. Zo hebben inbrekers tegenwoordig allerlei handige inbraakmethodes om sloten te forceren. En daarnaast kan een inbreker natuurlijk ook gewoon een raam intikken om uw woning binnen te komen. Wilt u de kans op een inbraak nog verder verkleinen? Dan kan een slotenmaker u hierbij helpen. Hij kan namelijk verschillende vormen van anti-inbraakbeveiliging plaatsen. Dit kan onder meer een anti-kerntrekcilinder of anti-kerntrekbeslag zijn. Met deze beveiliging sluit u de inbraakmethode kerntrekken uit. Daarnaast kan een anti-inbraakstrip de methode ‘flipperen’ uitsluiten. Is dit voor u nog niet voldoende? Dan kan een slotenmaker ook nog een alarmsysteem of camera’s ophangen in of rond uw woning.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen