Dit zegt jouw pyjama over je persoonlijkheid!

Dit zegt jouw pyjama over je persoonlijkheid!
mei 31, 2019 Arnout
Pyjama en persoonlijkheid

Jolyz Pyjama-webshop heeft een selectie gemaakt van de meest voorkomende pyjama’s en wie deze dragen. Benieuwd of wij je persoonlijkheid kunnen raden aan de hand van jouw pyjama? Lees verder en kijk of je het ermee eens bent!

Pyjama shorts met top

Kies je voor een kort pyjama broekje met een topje? Eenvoudig en speels. Jij bent ambitieus, een harde werker en altijd bereid om net dat laatste beetje extra te geven om een project af te ronden. Je bent creatief en hebt grootse dromen. Met jouw doorzettingsvermogen komen die ongetwijfeld ook uit!

Oversized t-shirt

Jij houdt van vrijheid, comfort en bent relaxt met een goed gevoel voor humor. Je hecht veel waarde aan mooie herinneringen en daarom hebben de shirts die je ’s nachts draagt een betekenis voor je. Of het nou een oud schoolshirt is of van je favoriete serie. Ieder shirt heeft een verhaal!

Babydoll of slipdress

Jij bent modebewust en stijlvol. Je zorgt goed voor jezelf met verschillende crèmes en kent de beste trucjes om je make-up aan te brengen. Jou betrappen we nooit op een outfit die niet matcht! Maar het gaat zeker niet alleen om de looks. Jij bent erg zelfverzekerd en vastbesloten. En niets is mooier dan een dame die precies weet wat zij wil!

Nachthemd

Jij bent traditioneel en houdt ervan om je te verliezen in een boek en een lekker kop thee te drinken voor het slapen gaan. Je bent een ochtendmens en gaat vaak vroeg op bed, zodat je de volgende dag weer vroeg in de benen bent. Ook ben je in huis erg handig. Zit er een gat in die mooie jurk? Geen probleem voor jou. Laat het behang los? Jij repareert het met gemak. Ook kun jij de schoonheid in kleine dingen zien, die een ander misschien niet opmerkt. Je bent bescheiden, maar erg gul en men voelt zich altijd welkom bij jou!

Welke van deze stijlen je ook kiest, het gaat erom dat jij je goed voelt. Want dat jij er lekker in slaapt is uiteindelijk het allerbelangrijkste! Wil jij een nieuwe, echt comfortabele pyjama? Bekijk de collectie in de Pyjama-webshop!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen