Het zelf ontwerpen van je eigen inloopkast

Het zelf ontwerpen van je eigen inloopkast
juli 10, 2019 Arnout

Voor veel vrouwen is het een grote droom om een eigen inloopkast te hebben. Een grote ruimte waar alle kleding, schoenen en andere accessoires netjes zijn opgeborgen. Het ontwerpen van een inloopkast is dan een van de belangrijkste eerste stappen die je moet doorlopen. Heb je nog geen idee waar je precies rekening mee moet houden? De volgende onderdelen van het ontwerpproces zijn essentieel, sla deze dan ook niet over.

Een inloopkast zelf ontwerpen
Denk je aan een inloopkast dan zie je vast een beeld voor je van een groot huis met een gigantische inloopkast. Maar wist je dat het niet noodzakelijk is om een grote ruimte te gebruiken? Ook in een kleine ruimte is het zeer eenvoudig om een inloopkast zelf te ontwerpen.

Waar moet je over nadenken?
• Wat voor inloopkast wil je ontwerpen? Kies je voor een simpele inloopkast maak dan gebruik van eenvoudige en neutrale materialen zonder extra accessoires, wil je een luxe uitstraling kies dan voor opvallende deuren, spiegels en andere accessoires.
• Is het nodig om veel spullen op te bergen, maak dan gebruik van handige opberg dozen.
Dit is natuurlijk een stuk goedkoper dan gebruik te maken van verschillende lades.
• Daarnaast is het belangrijk om bij het ontwerpen van je inloopkast te kiezen voor hangruimtes of legruimtes. Hang jij je kleding op dan ben je waarschijnlijk goedkoper uit, voor legruimte is meer materiaal nodig.

De voordelen van een inloopkast
Een inloopkast heeft een aantal voordelen als we deze vergelijken met een normale kast.
• Het is goedkoper dan een normale kast. Voor een inloopkast gebruik je een grote ruimte, in deze ruimte is het niet noodzakelijk om deuren te gebruiken. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met een normale kast.
• Deze manier van je spullen opbergen is een stuk overzichtelijker. Kies ervoor om je kast op een bepaalde manier in te richten zodat je spullen altijd op dezelfde plek zijn opgeborgen.
• Er is maar één inloopkast nodig om al je spullen in op te bergen, het is niet meer nodig om meerdere kastjes te gebruiken. Hierdoor bespaar je enorm veel ruimte.
• Een inloopkast geeft een luxueuze uitstraling, het is een droom die uitkomt. Deze kast geeft je onwijs plezier en is een feest om elke dag te gebruiken.
• Deze kast is ook mogelijk in kleine ruimtes, dit is zelfs mogelijk in ruimtes met 100cm diep en 240 meter breed

Maak je eigen inloopkast met onze service, wij meten de juiste maten op en stellen de materialen samen voor je eigen inloopkast. Het enige wat jij hoeft te doen is nadenken over de indeling van je inloopkast.

Met onze service ben je goedkoper uit dan het materiaal te bestellen bij de bouwmarkt. Heb je nog persoonlijk advies nodig om je inloopkast zelf te ontwerpen. Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen