Welke 3 luxe woonaccessoires mogen niet ontbreken in jouw interieur? Wij vertellen het!

Welke 3 luxe woonaccessoires mogen niet ontbreken in jouw interieur? Wij vertellen het!
juni 28, 2021 Arnout

Luxe woonaccessoires worden steeds populairder. De hoofdkleuren van deze luxe stijl zijn wit, zwart en vooral veel goud. Ook de kleuren grijs en zilver kom je tegen bij deze stijl. Niet alleen de kleur straalt luxe uit, ook het materiaal is luxueus. Denk aan materialen als zijde, fluweel en brokaat. Deze stoffen hebben een chique uitstraling en passen dus perfect bij de luxe stijl. De interieurarchitect Eric Kuster staat bekend om zijn elegante, luxe en exclusieve stijl. Hij heeft ook voor detail en werkt erg nauwkeurig. Een Eric Kuster interieur heeft de perfecte balans tussen klassiek en glamour. Als je op zoek bent naar luxe uitstraling in je interieur ben je bij hem dus zeker aan het juiste adres. Wil je luxe woonaccessoires toevoegen aan je interieur? Dan mogen de volgende producten zeker niet ontbreken:

Sierkussens

Door luxe sierkussens toe te voegen aan je interieur creëer je een contrast in je woning. De bank gaat er door de toevoeging van de kussens een stuk meer uitnodigend uitzien. Kies wel sierkussens uit die passen bij je bank. Als je bijvoorbeeld een witte bank hebt is het mooi om voor een andere kleur sierkussens te kiezen zoals goud of zilver. De sierkussens zullen er dan nog meer tot hun recht komen en dit zorgt voor een stralend effect in je interieur.

Design vazen

Een vaas is een decoratie object dat op verschillende plaatsen in je woning neergezet kan worden. Als je een mooie vaas hebt is de inhoud vaak niet eens nodig. Bij een neutralere vaas is het wel weer mooi om er wat in te doen. Denk bijvoorbeeld aan droogbloemen. Je kunt een vaas ook gemakkelijk combineren met andere accessoires. Een vaas kun je bijvoorbeeld combineren met wat kleinere accessoires zoals kaarsen of geurstokjes. Je kunt deze accessoires dan in zijn geheel op een grote schaal neerzetten, dit zorgt voor een prachtige uitstraling.

Spiegels

Ook spiegels zorgen voor een luxueuze uitstraling in je woning. Een spiegel straalt niet alleen luxe uit, het zorgt er ook voor dat de ruimte een stuk groter lijkt. Hoe groter je spiegel is, hoe meer dit effect versterkt wordt. Je hebt verschillende soorten spiegels. Je kunt onder andere kiezen voor een ronde- of een rechthoekige spiegel. Wil je graag een spiegel, maar ben je bang om je muren te beschadigen? Dan is een plakspiegel de ideale oplossing voor jou. Een plakspiegel wordt namelijk met speciale spiegellijm of spiegelkit bevestigd aan de ondergrond. Er hoeft bij het bevestigen van de spiegel dus niet in de muur geboord te worden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen