Hiermee maak je je vader écht blij op vaderdag

Hiermee maak je je vader écht blij op vaderdag
augustus 10, 2021 Arnout

Ieder jaar is het weer een hele uitdaging om een leuk cadeautje te bedenken voor vaderdag. Waar maak je je vader nu écht blij mee? Een bierpakket, vishengel, scheerapparaat of misschien toch een geknutseld werkje? Mogelijkheden genoeg, maar het moet natuurlijk wel bij jouw vader passen. In dit artikel geef ik je wat inspiratie zodat jij dit jaar je vader een cadeautje kunt geven waar hij gegarandeerd blij mee is.

Een persoonlijk cadeautje

Als je vraagt wat het mooiste cadeau ooit is voor je vader of moeder, dan is het antwoord vaak simpel: dat ben jij. Je kunt jezelf natuurlijk niet nog eens cadeau geven, maar je kunt wel iets geven wat jij gemaakt hebt of wat met jou te maken heeft. Denk hierbij aan een persoonlijk kunstwerk of een foto van jou in een mooie fotolijst. Hierdoor kan je vader altijd aan jou denken als hij het cadeautje ziet en het is maar een kleine moeite. Ook als je een wat kleiner budget hebt is het een goede optie, je kunt het namelijk zo groot maken als je zelf wil.

Iets waar hij wat aan heeft

Leuk zo’n fotolijst met een foto van jou er in, maar je kunt je vader ook heel erg blij maken met iets waar hij echt wat aan heeft. Let daarom goed op waar hij het wel eens over heeft. Heeft hij het bijvoorbeeld al maanden over een bepaald boek? Dan is dit een erg goede optie voor vaderdag. Zo weet je tenminste zeker dat hij er blij mee is en het boek gaat lezen. Hetzelfde geldt voor dat ene scheerapparaat of die elektrische tandenborstel waar hij niet over op kan houden. Een iets minder groot budget? Denk dan eens aan een paar leuke sokken of een sjaal.

Iets om te doen

Een tastbaar product is leuk om te krijgen, maar een herinnering is vaak nog veel leuker. Je kunt er dus ook voor kiezen om je vader iets te geven wat hij kan gaan doen. Denk hierbij aan iets wat hij graag doet of zou willen doen. Nog leuker, geef hem iets wat jullie samen kunnen doen, zoals een bioscoopbon zodat jullie samen een keer naar de film kunnen. Heb je een geweldig uitje in gedachten, maar heb je hier niet genoeg geld voor? Vraag dan aan je moeder of zij mee wil betalen. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat zij dan ook mee mag op het uitje. 

 

Kortom: genoeg keuze als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor vaderdag. Voor zowel kleine als grotere portemonnees is er zat te bedenken. En bedenk ook: ook al zegt je vader dat hij niks hoeft, het is altijd leuk om iets te krijgen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen