Hoe kies je het perfecte huisbord?

Hoe kies je het perfecte huisbord?
maart 30, 2022 Arnout

Hoe kies je het perfecte huisbord? Het kiezen van een huisbord voor jouw huis is een grote beslissing en mogelijk iets waar je een aanzienlijk aantal jaren mee zult moeten leven.

Het is belangrijk om het goed te krijgen. Je wilt dat jouw huisbord past bij de stijl van jouw huis en dat het voldoende opvalt zodat elke bezoeker je gemakkelijk kan vinden. Dus, hoe kun je de juiste beslissing nemen? Volg deze tips en zorg dat je de eerste keer de juiste beslissing neemt.

Waar komt de deurbord te hangen?

Dit klinkt wellicht voor de hand liggend, maar voordat zelfs maar op zoek gaat naar deurbordjes, moet je beslissen waar het op jouw eigendom wordt geplaatst. Waar je het bord gaat bevestigen, bepaalt zowel de grootte van het bord als mogelijk de kleur, aangezien je wilt dat het opvalt.

De meeste mensen zullen een nummerplaatjes aan de muur van hun huis dicht bij de voordeur willen bevestigen, maar misschien heb je een poortpaal aan het einde van een oprit of een muur rondom jouw eigendom die een betere locatie is. Onthoud dat de zichtbaarheid van het bord de sleutel is tot het vinden van de juiste locatie.

Hoe groot kan het huisbord zijn?

Nu je de toplocatie voor je nieuwe huisbord hebt ontdekt, kun je beslissen over de maximale grootte die het bord mag hebben. Meet de ruimte zorgvuldig en begin een idee te krijgen van de gewenste vorm, zoals een rechthoekig, ovaal of brugvormig bord. Het is altijd een goed idee om jouw maten op te schrijven.

Welk materiaal wil ik voor mijn huisbord?

Je kent nu de locatie en grootte van jouw nieuwe huisbord en hebt een idee gevormd van de vorm die je zou willen. Kies nu het materiaal waarvan je jouw huisbord wil maken. De meeste fabrikanten van huisborden maken borden op bestelling in een grote verscheidenheid aan materialen, zoals leisteen, messing, aluminium, keramiek, graniet en acryl.

Er is een enorme variëteit beschikbaar. Laat je niet overweldigen door de keuze. Onthoud dat je aan maximale afmetingen houdt en overweeg welk materiaal het beste bij jouw huis past.

Als je bijvoorbeeld in een traditioneel landhuis woont, kan een natuurlijk materiaal zoals leisteen of hout passen bij de natuurlijke omgeving van jouw buitenverblijf. Voor stadsbewoners is een stijlvol roestvrijstalen huisbord of een moderner bord van acryl geschikt. Waarom kies je niet voor een huisbord van gepolijst messing of aluminium dat past bij de kleur van jouw voordeur of als aanvulling op de kleur van het deurmeubilair van jouw huis?

Onderscheid je van de massa

Met zoveel keuze aan huisborden, wil je dat je huisbord opvalt tussen de rest van de huizen in je straat. De meeste fabrikanten van huisborden kunnen op maat gemaakte opties aanbieden om je te helpen een echt uniek huisbord te maken.

Kies een ongebruikelijk lettertype of letterkleur of waarom niet een foto van jouw huis maken en deze als kleurenafbeelding of als afdruk op jouw huisborden laten toevoegen?

We hopen dat je deze tips nuttig vond en dat ze je zullen helpen bij het kiezen van een uniek huisbord voor je huis.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen