Lees hier hoe jij de beste tegels voor jouw badkamer vindt! 

Lees hier hoe jij de beste tegels voor jouw badkamer vindt! 
november 11, 2019 Arnout

Het is tijd voor een nieuwe badkamer. Er zijn alleen zo veel mogelijkheden. Wat vind je mooi? Wat is praktisch en wat zijn de eigenschappen van verschillende tegels? Het is lastig om in één keer te bedenken hoe jouw badkamer er uit gaat zien. Lees daarom hier hoe jij de beste tegels voor jouw badkamer vindt. 

 

Kleur

Eerst is het fijn om te weten welke kleur tegel je graag wilt. Wil je een donkere of wil je een lichte tegel? Dit hangt grotendeels van je persoonlijke voorkeur af. Toch hebben bepaalde kleuren wel een betere impact op jouw badkamer dan andere kleuren. Heb je een kleine badkamer en wil je deze groter doen lijken? Dan zorgen lichte tegels ervoor dat je badkamer ruimer lijkt. Ook staan lichte tegels nog steeds voor een chique en elegante badkamer. Wil je dit nastreven dan is een lichte tegel dus een goede optie voor jou. Donkere kleuren komen vaak warmer over. Ook staan donkere tegels erg mooi als je lichte accessoires in je badkamer hebt. 

 

Grootte

Ook dit heeft veel te maken met je eigen voorkeuren. Het gaat er namelijk grotendeels om wat jij mooi vindt. Toch hebben kleine of grote tegels wel een eigen effect betreft hoe jouw badkamer er uit gaat zien. Zo is een grote badkamer vaak mooier met grote tegels. Dit laat namelijk ook echt zien dat de badkamer groot is. Het voordeel hiervan is ook dat de tegels niet gesneden hoeven te worden. Bij een kleine badkamer geld het tegenovergestelde, want kleine badkamertegels laten een kleine badkamer juist groot lijken. 

 

Praktische aspect 

Als het goed is heb je nu een beeld van het uiterlijk van de tegels in jouw badkamer. Denk vervolgens na over het praktische ervan. Is het bijvoorbeeld zelf te leggen of heb je er vakmensen voor nodig? Ben je op leeftijd dan is het beter en veiliger om tegels te kiezen die niet te glad zijn. Het is belangrijk om hier van tevoren bij stil te staan. 

 

Bron: https://www.tegelcentrumsiddeburen.nl/wandtegels/keuken 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen