Luxaflex steeds populairder

Luxaflex steeds populairder
augustus 20, 2019 Arnout
Luxaflex

Jaloezieën worden niet zelden en door heel veel mensen standaard Luxaflex genoemd. Wat veel mensen gek genoeg niet weten is dat Luxaflex echter gewoon een merknaam is. Luxaflex was dan ook de eerste fabrikant die horizontale aluminium jaloezieën op de markt bracht en nog steeds is het marktleider in ons land op het gebied van raamdecoratie. En aan die situatie zal de komende jaren ook niets veranderen.

Jaloezieën zorgen voor sfeer en zijn bovendien erg veelzijdig

Luxaflex, jaloezieën dus, is een buitengewoon populaire binnenzonwering. Je doseert zelf de lichtinval en doorgaans zijn de jaloezieën prima te betalen. Wat die prijs is, is sterk afhankelijk van onder meer het gebruikte materiaal, terwijl ook de breedte van de gebruikte lamellen invloed hebben op de prijs. Hoe smaller die zijn, hoe hoger de prijs is. Eigenlijk logisch, want hoe smaller ze zijn, hoe meer je uiteraard ook nodig hebt. Jaloezieën zorgen voor sfeer en kunnen gerust veelzijdig genoemd worden.  In beginsel bestaan ze uit lamellen die je kunt verstellen. Je regelt heel eenvoudig zelf de mate van lichtinval en dus ook de mate van privacy. Ook de breedte van de lamellen bepaal je helemaal zelf. Je kiest voor zeer dunne lamellen van 16 millimeter maar kunt ook de heel brede van 70 millimeter nemen.

Met name Luxaflex van hout is buitengewoon populair

De keuze is reuze als je kiest voor horizontale jaloezieën. Daarom past Luxaflex ook altijd perfect bij je interieur. Je kiest heel simpel zelf het materiaal, de kleur en ook de afwerking. Doorgaans onderscheiden we Luxaflex van aluminium, Luxaflex van hout en uitvoeringen van stof en PVC. Met name de uitvoering in hout is erg populair. Ten eerste vanwege het feit dat het een natuurproduct is, aan de andere kant omdat ze voor extra sfeer in je huis zorgen. Ook erg in trek zijn jaloezieën van bamboe. Speciaal voor de badkamer zijn er jaloezieën van kunststof in houtlook beschikbaar. Veel mensen willen graag die van hout in de badkamer, die blijken in de praktijk echter minder goed bestand tegen vocht.

Aluminium zie je terug in kantoorruimtes

De Luxaflex kleurenwaaier is enorm groot, zoals je ook kies voor heel veel verschillende prints en dessins. Er is geen enkele stijl waarvoor niet de geschikte jaloezieën beschikbaar zijn. Ook de jaloezieën van aluminium worden veel verkocht en worden met name toegepast in kantoorruimtes. Voordeel is verder dat jaloezieën uitgevoerd in dit materiaal allesbehalve duur zijn.

Voor optimaal daglicht en volledige privacy

Er zijn heel veel aanbieders van Luxaflex. Dat betekent dat de concurrentie groot is en je dus elke week wel ergens gebruik kunt maken van een Luxaflex aanbieding. De horizontale jaloezieën zijn ondertussen niet meer we te denken uit onze woonkamers, keukens en badkamers. Wil je privacy, dan sluit je de lamellen volledig en wil je juist genieten van het heerlijke zonlicht, dan zet je ze gewoon maximaal open.  Ook deze veelzijdigheid maakt dat Luxaflex kwam, zag en overwon en als de voortekenen niet bedriegen is het ook de komende jaren nog gewoon toonaangevend.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen