Nieuwe badkamermeubels aanschaffen

Nieuwe badkamermeubels aanschaffen
oktober 26, 2020 Arnout

De tijd van dat gelamineerde meubels is voorbij, blank hout is helemaal de trend. Badkamermeubels zijn te verkrijgen in vele modellen waarbij veel uiterst praktisch is. Lees in deze blogtekst wat nu in is, wat er zoal te verkrijgen is, voor nieuwe badkamermeubels aanschaffen.

Stijlvolle badkamer

De badkamertrend moest wel veranderen. Een badkamer is al zo strak, denk aan de tegels deze hebben voegen en daarom bestaat een badkamer rondom uit strakke lijnen, als dan daar ook nog een strak wit of muisgrijs meubel staat, dan straalde het geen sfeer uit. De badkamer moet immers een plaats zijn waar je jezelf kan ontspannen, dus een badkamer moet ook warm en knus zijn. Met de nieuwste trends hoef je de badkamer niet volledig te renoveren om die rustige ruimte te creëren. De tegels, het bad, wastafel en douchecabine kunnen blijven, je voegt er enkel houten meubels aan toe.

De badkamermeubels

Als de ruimte er is, dan kan ieder kastje aan de badkamer toegevoegd worden. Een blank houten kastje waarbij je goed ziet aan de nerven en knoesten dat het levend materiaal oftewel een boom is geweest. Als je na een renovatie volledig in moet richten, dan is het de moeite waard om naar sets te kijken. Dan kun je nieuwe badkamermeubels aanschaffen in één en dezelfde stijl. Als de ruimte er niet is, dan is een kolomkast in blank hout het overwegen waard. Een blank houten kolomkast vraagt weinig vloerruimte, maar is een ideale bergruimte voor in de badkamer. Onderin een plank met reserve toiletspullen, daarboven stapels handdoeken, washandjes, en een douchespons. In de kolomkast kan eventueel een opgevouwen badjas bij. Je hebt dan een stijlvolle trendy badkamerkast waarin je alles mooi overzichtelijk kan opbergen.

Hopelijk blijft de trend

Na nieuwe badkamermeubels aanschaffen hoop je ook dat het gelamineerde niet meer terugkomt. Een badkamer, met al die strakke lijnen, mag zeer zeker speels zijn. Gezien de accessoires die te verkrijgen zijn, zoals wasmanden, is tezamen met nieuwe meubels iedere badkamer sfeervol te maken. Het is daarom maar te hopen dat deze trend een blijvertje is. Dat het gewoon gaat worden om ook in de badkamer sfeer te scheppen en niet alleen om op functioneel aan te koersen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen