Op zoek naar een sterke vloer? Dit zijn de mogelijkheden

Op zoek naar een sterke vloer? Dit zijn de mogelijkheden
januari 20, 2020 Arnout
Epoxy

Ben jij op zoek naar een sterke vloer voor in huis of voor in een bedrijfsruimte? Het aanbod op het gebied van vloeren is groot, maar niet elk soort vloer is tegen een stootje bestand en geschikt om zwaar te belasten. Wij hebben een aantal vloeren voor je op een rijtje gezet die een hard oppervlak hebben en zwaar belast kunnen worden, zodat jij er onbezorgd gebruik van kunt maken.

Een betonvloer: de kracht van eenvoud

Bij een sterke, robuuste vloer wordt al snel gedacht aan een betonvloer. Betonvloeren kunnen zowel in huis als in allerlei commerciële ruimtes worden gebruikt en kunnen zwaar belast worden. Zware machines en voertuigen vormen geen probleem en ook spelende kinderen en huisdieren kunnen een vloer van beton niet beschadigen. Een betonvloer is af te werken met allerlei verschillende beschermlagen en kleurlagen, waardoor er voor elke ruimte een passende vloer kan worden gecreëerd.

Een strakke vloer dankzij epoxy vloercoating

Ben je op zoek naar een manier om snel een strakke, gladde vloer te creëren? Dan kan je er ook voor kiezen om over de bestaande vloer een epoxy vloercoating te gieten. Voorwaarde hiervoor is wel dat de ondervloer gemaakt is van stevig materiaal, zoals beton of cement. Een epoxy vloercoating is een vloercoating gemaakt van een harde kunststof. Epoxy vloeren zijn zeer sterk en kunnen zelfs mechanisch en chemisch belast worden. Van zware voertuigen tot schadelijke schoonmaakmiddelen, niets kan een epoxy vloer beschadigen. Vloeren gemaakt van een epoxy vloercoating hebben een glad oppervlak, zijn naadloos en vrij van zogenoemde poriën. Hierdoor zijn deze vloeren zeer goed schoon te houden en voldoen ze aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Daarnaast zijn deze vloeren uit te breiden met een antislip laag, waardoor deze vloer naast sterk en hygiënisch ook nog eens 100% veilig wordt.

Keramische tegels: Een sterke vloer met een prachtige uitstraling

Geef jij de voorkeur aan een vloer met een huiselijke uitstraling, maar wil je wel dat deze vloer goed tegen een stootje bestand is? Dan is een vloer van keramische tegels iets voor jou. Keramische tegels zijn zeer sterk en hebben bovendien een prachtige uitstraling, waardoor deze tegels overal kunnen worden toegepast. Zo zijn ze zeer geschikt voor in huis, maar worden ze bijvoorbeeld ook in supermarkten en andere soorten winkels gebruikt. Keramische tegels zijn goed schoon te houden en hebben net als een epoxy vloer een glad oppervlak, waardoor ze aan hoge eisen op het gebied van hygiëne voldoen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen