Te koop Villajoyosa, prachtige huizen

Te koop Villajoyosa, prachtige huizen
januari 13, 2022 Arnout

Ben jij op zoek naar een leuk huis in Villajoyosa of wil je liever een appartement of villa aanschaffen? Vamos heeft een speciaal stuk op de website staan met Te koop Villajoyosa. Zij begeleiden je graag door het hele proces heen om een Spaanse woning te kopen. Je kunt natuurlijk ook een makelaar ter plaatste in de arm nemen maar de taal kan een obstakel zijn en je weet ook niet of je te maken hebt met een malafide makelaar.

Als je zo’n belangrijke aankoop wilt doen dan is het van belang dat je goed op de hoogte bent van alle regels die in Spanje gelden. Het land heeft er een handje van de regels zo nu en dan aan te scherpen, je moet dus constant op de hoogte zijn hiervan. Als je Vamos inschakelt nemen zij jou een hoop werk uit handen en weet je dat je een goede aankoop doet.

Jouw droomhuis kopen in Villajoyosa

Ben jij zo verliefd op Spanje dat je daar wel iets meer tijd zou willen doorbrengen? Spreekt het klimaat je aan of hou je van de cultuur en de natuur? Wil je beleggen in vastgoed of wil je gewoon je droomhuis kopen? Het is een strak plan om een mooi appartement of woning aan te schaffen in het mooi Villajoyosa. Zoek eens online naar Te koop Villajoyosa en je vindt wellicht je droomhuis wel!

Waarom kiezen voor Villajoyosa

Het vissersdorp heeft ongeveer 30.000 inwoners. De felgekleurde huizen langs de kustlijn staan daar al een hele poos en komen nog uit de tijd dat er volop gevist werd in het stadje. In de 17e eeuw verdedigde Villajoyosa zich tegen de Barbarijse zeerovers. Er staan nog steeds uitkijktorens uit die tijd en die kun je nog steeds bezichtigen. Wie houdt van gezellig smalle straatjes vindt deze in het oude centrum van het plaatsje. Door de vrolijke felle kleuren konden vissers al ver op zee hun dorp al herkennen.

Genieten van een heerlijk klimaat

Ben jij het zat om constant geconfronteerd te worden met de grijze natte dagen? Een verblijf aan de Costa Blanca is dan een goed medicijn. In deze streek valt maar beperkt neerslag en de gemiddelde temperatuur bedraagt in de zomer zo rond de 27 graden. In de winter komt het kwik tot ongeveer 18 graden. Er zijn ongeveer 300 dagen zon per jaar, heerlijk vind je niet? Als je houdt van een constant weerbeeld dan zit je goed in deze streek.

Villajoyosa behoort tot een van de mooiste dorpen in deze streek. Het plaatsje heeft een prachtig zandstrand van maar liefst 3,5 kilometer lang en is goed voor veel strandplezier en waterpret. De stranden zijn hier veel minder toeristisch dan die van Alicante en Benidorm. Je ligt er erg aangenaam in de mooie natuur te genieten van het strand en de zee. Eten is er ook erg lekker. Je kan er de lekkerste visgerechten kopen en voor wie van chocolade houdt: er staat een erg grote chocoladefabriek waar je een rondleiding kunt krijgen en diverse soorten chocolade kunt kopen. Meer informatie vind je op Vamos.immo.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen