Top drie items die jij deze zomer in je tuin wilt hebben

Top drie items die jij deze zomer in je tuin wilt hebben
juni 16, 2022 Arnout

Wij hebben voor jou de top drie items op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken in jouw tuin. We hebben waarschijnlijk allemaal wel een verlanglijstje van items die we al voor een lange tijd graag hebben. Op ons lijstje staan bijvoorbeeld een robotmaaier, een nieuw kippenhok en een luxe barbecue, het liefst een echte ‘Green Egg’. Zo krijgt je vlees de optimale smaak, waar je met vrienden of familie van kunt genieten. Maar waar koop je deze artikelen? Wij gaan binnenkort shoppen bij Tuintrend Waalwijk.

Een robotmaaier

Volgens ons zijn robotmaaiers echt de oplossing voor een luie (lees:slimme) tuinman. Wij adviseren je wel om een robotmaaier door een professioneel bedrijf te laten installeren. Wanneer er dan problemen zijn kun je dit bedrijf altijd terug opbellen, wanneer je het zelf doet ben je geheel op je eigen handigheid aangewezen. Deze maaiers kun je zeer specifiek instellen. Je kunt aangeven dat ze enkel op bepaalde tijden het gras maaien, zo ben je verzekerd van een goede nachtrust. Ons is aangeraden om je robotmaaier iets sterker te kopen dan nodig. Is een robotmaaier ontwikkeld om 1200 vierkante meter gras te maaien en je hebt zelf 1100 vierkante meter gras? Dan raadde onze leverancier aan om een robotmaaier te kopen die minimaal 1500 vierkante meter gras kan maaien. Dit om problemen te voorkomen

Een luxe pizzaoven of barbecue

Ben jij iemand die veel plezier haalt uit koken? Dan mag een pizzaoven, barbecue of grill deze zomer niet ontbreken in jouw tuin. Je kunt hiermee de leukste feesten en etentjes geven. Geniet hier ook echt van nu de dagen nog lang zijn.

Houten veranda

Naast een plek waar je heerlijk eten kunt bereiden heb je natuurlijk ook nog een plek nodig waar je kunt genieten van dit eten, rust en elkaar. Een houten veranda is volgens ons de perfecte plek om dit te doen. Je kunt hem zelf bouwen of laten maken door een professional. Wij hebben hem tegen ons huis aan laten bouwen, op deze manier hebben we de meeste zonuren en zitten we het dichtste bij de koelkast.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen