Trendy woonaccessoires in 2019

Trendy woonaccessoires in 2019
augustus 16, 2019 Arnout
Trendy woonaccessoires 2019

3 trendy woonaccessoires voor jouw interieur

Je krijgt pas echt een stijlvolle woning als jij jouw interieur af weet te maken met de mooiste accessoires. Van bloempotten tot vloerkleden en van kussentjes tot kandelaars. Je hebt een enorme keuze aan decoratieve items om je woning op te leuken. Wij vertellen je over de meest trendy woonaccessoires voor jouw huis!

 

Vloerkleden en wandkleden

Waar vloerkleden een tijdje geleden nog werden afgedaan als oubollig, zijn ze vandaag de dag weer helemaal terug! Dat heeft onder andere te maken met de woonstijlen die nu in de mode zijn. Over het algemeen is een minimalistische, strakke inrichting erg gewild. Dit heeft als nadeel wel dat een ruimte erg kil kan aanvoelen en soms is de akoestiek ook niet heel prettig. Je creëert meer sfeer en warmte met een mooi vloerkleed of wandkleed. Vooral kleden met een vintage look zijn erg populair, maar je kunt ook hele moderne kleden kopen. Met name wandkleden zijn echte eye-catchers. Ze zijn niet alleen functioneel, maar vallen ook nog eens extra op.

Behang als wanddecoratie

Behang is net als de vloerkleden weer begonnen aan een opmars. De laatste jaren waren strakke, mooi geschilderde muren helemaal hot. Maar de laatste tijd is er steeds meer behoefte aan een leuk patroontje of geometrische, stijlvolle vormen. Maar zo’n patroon schilder je niet zomaar op de muren. Dus dan is behang een logische keuze.

 

Bovendien hebben behangproducenten niet stilgezeten. Vandaag de dag vind je allerlei hippe patroontjes en ook verschillende soorten varianten, zoals behangcirkels of behangpanelen voor een decoratief element op de muur. Zo kan jij je wand sfeervol decoreren en hoef je niet direct de hele muur te behangen.

 

Plantenhangers en standaards

Planten in huis kunnen erg mooi staan, maar ze zijn ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit in huis. De laatste tijd zie je steeds meer groen in een trendy wooninrichting. Erg populair zijn de planten met een groot groen blad, zoals een bananenboom, olijfboompje of rubberboom. Maar ook kleinere plantjes zoals cactussen en varens zijn populair. Een mooie plant mag gezien worden. Daarom vind je naast bloempotten en vazen, ook steeds meer mooie plantenhangers en plantenstandaards, zoals de plant box van Ferm Living om je planten echt in het zonnetje te zetten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen