De voordelen van een lage kledingkast

De voordelen van een lage kledingkast
januari 12, 2021 Arnout
lage kledingkast

Winkelen voor de perfecte garderobe kan een hele klus zijn, aangezien de meeste vrijstaande kasten vaak niet in uw kamer passen of onvoldoende opslagruimte hebben voor al uw kleding, schoenen, sieraden en accessoires. Een eenvoudige manier om deze problemen te omzeilen, is door te kiezen voor lage kledingkasten, dit zijn in wezen geïntegreerde kasten die speciaal voor uw ruimte zijn ontworpen.

Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor uw eigen gepersonaliseerde lage kledingkast.

Maximaliseert ruimte

In tegenstelling tot vrijstaande kleerkasten kunnen lage kledingkasten worden gebouwd om in elke ruimte te passen. Een intelligente oplossing om met lastige ruimtes om te gaan. Lage kledingkasten kunnen zelfs worden aangepast om in L-vormige hoeken te passen of rond ramen om zo optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw kamer. Op deze manier kunt je nissen en vreemde hoeken gebruiken die normaal gesproken buiten gebruik blijven en uw kledingkast integreren met uw bestaande kamerindeling.

Vult interieurs aan

Met lage kledingkasten is het beste dat je deel uitmaakt van het ontwerpproces. Je kunt een kledingkast ontwerpen die qua afwerking en stijl aansluit bij de rest van uw inrichting. Kies materialen voor uw garderobe, afhankelijk van de stijl van uw interieur. Je kunt kiezen voor strakke acrylafwerkingen met roestvrijstalen handgrepen die passen bij een eigentijds interieur. Kies voor traditionele of rustieke interieurs walnotenhout of een ander soort teruggewonnen hout.

Aangepaste configuraties

Een ander voordeel van lage kledingkasten is de vrijheid om de interne configuratie aan te passen en de opbergaccessoires aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Als uw kledingcollectie bijvoorbeeld voornamelijk uit formele kleding bestaat, kan uw garderobe worden ontworpen met meer ophangruimte, broekenrekken en opbergdozen voor accessoires. Als je ruimte deelt met uw partner, kunt je elk deel van de kledingkast zo ontwerpen dat het beste aansluit op uw individuele behoeften. Je kunt de hoogte van de interne planken ook zo instellen dat ze gemakkelijk bereikbaar zijn.

Geïntegreerde verlichting

Verlichting is een factor die vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat om kledingkastontwerp. Bij vrijstaande kledingkasten is de verlichting vaak aangewezen op externe lichtbronnen, vooral op doffe, bewolkte ochtenden. Echter, lage kledingkasten kunnen worden ontworpen met geïntegreerde verlichtingsarmaturen. Kies voor schijnwerpers bovenaan je kleerkast en led-stripverlichting voor de binnenplanken. Dit kan het gemakkelijker maken om kleding in diepe laden en planken te vinden, wat veel tijd en energie bespaart.

Gebouwd om in uw ruimte te passen

Wanneer je een vrijstaande kledingkast gaat kopen, zijn er verschillende problemen waarmee je wordt geconfronteerd. Past de hoogte van de vrijstaande kleerkast precies onder je plafond? Zal het teveel ruimte in uw slaapkamer innemen? Al deze dilemma’s zijn er niet als je kiest voor een lage kledingkast. Je kunt de hoogte en grootte aanpassen aan de afmetingen van uw ruimte.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen