Hoe Hoodhunt je kan helpen bij het vinden van een woning

Hoe Hoodhunt je kan helpen bij het vinden van een woning
augustus 30, 2019 Arnout
Rijtjeshuis

Is de tijd aangebroken om te verhuizen naar een nieuwe woonst? Zou je graag eigenaar willen worden van jouw eigen vastgoed? In beide gevallen is het de moeite waard om even te ontdekken wat Hoodhunt voor jou kan betekenen. Veel mensen denken dat men voor het vinden van een woning die voldoet aan hun verwachtingen altijd genoodzaakt is om bijvoorbeeld een dure aankoopmakelaar onder de arm te nemen. Dat is echter niet het geval. Het kan ook anders, zonder dat je een groot budget voor handen moet hebben. Hoe Hoodhunt precies werkt en hoe jij daar je voordeel mee kan doen ontdek je in dit artikel!

Doelgericht zoeken naar jouw droomwoning

In eerste instantie is het duidelijk dat Hoodhunt het mogelijk maakt om doelgericht te zoeken naar jouw droomwoning. De manier waarop dit gebeurt is echter bijzonder te noemen. In eerste instantie is het woningplatform van Hoodhunt de klok rond bereikbaar. Dit betekent dat je op eender welk gewenst moment jouw zoektocht naar een droomhuis kan aanvatten. Dat is echter niet alles. Daarnaast spreekt het voor zich dat je meteen verschillende voorkeuren kan aangeven. Op deze manier zal je alleen maar woningen voorgesteld krijgen die echt in lijn liggen met jouw verwachtingen. De voorkeuren die je kan aangeven hebben betrekking tot:

  • De buurt waar je graag in zou willen wonen;
  • Het aantal vierkante meters die de woning moet tellen;
  • De prijsklasse waarin je op zoek bent naar een huis;
  • Het aantal kamers die je ter beschikking wil hebben;

Het systeem van Hoodhunt zal vervolgens meteen een melding naar je uitsturen wanneer er een passende woning te koop wordt aangeboden. Extra bijzonder is dat het systeem eveneens kan aangeven of er mogelijks binnenkort huizen te koop zullen worden gezet die aan jouw eisen zullen weten te voldoen. In ieder geval mag het reeds duidelijk zijn dat Hoodhunt heel wat interessante mogelijkheden bevat om snel en eenvoudig een geschikte woning te vinden.

Toch nood aan aankoopbegeleiding?

Het spreekt voor zich dat niet iedereen ervoor te vinden zal zijn om volledig zelf het volledige aankoopproces van een woning te doorlopen. Betekent dit dat je dan alsnog bent aangewezen op een dure aankoopmakelaar? Helemaal niet. Ook op vlak van aankoopbegeleiding bewijst Hoodhunt namelijk dat het ook anders kan. De aankoopbegeleiding die zij aanbiedt is niet alleen erg efficiënt, daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een scherpe kostprijs. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap. Het eindresultaat is immers altijd dat je zonder hoge kosten een woning kan vinden die perfect voldoet aan je vooropgestelde verwachtingen.

“No cure, No pay”

In tegenstelling tot andere partijen is het zo dat de Hoodhunt aankoopbegeleiding je uitsluitend geldt kost wanneer je daadwerkelijk jouw droomwoning hebt gevonden en hebt kunnen kopen. Voor het uit handen nemen van het biedingsproces wordt een kostenplaatje in rekening gebracht van 895 euro inclusief BTW. In ruil voor deze kostprijs kan je rekenen op de expertise van verschillende professionals. Het gaat hierbij niet alleen om een aankoopspecialist, maar ook om een bouwkundige en om een jurist. In heel wat gevallen is het zo dat er onderhandelingen gevoerd kunnen worden met betrekking tot de aankoop van een huis. Geldt dat ook voor het vastgoed van jouw keuze? In dat geval wordt er een prestatietarief van 10 procent aangerekend op het verschil in aankoopprijs dat kan worden gerealiseerd. Dit betekent dat je altijd kan rekenen op significant extra financieel voordeel!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen