Huisnummers voor een persoonlijke touch op je woning

Huisnummers voor een persoonlijke touch op je woning
mei 15, 2019 Arnout
huisnummer

Huisnummers voor een persoonlijke touch op je woning

Tegenwoordig wil iedereen graag zijn of haar eigen stijl laten zien in de inrichting. Maar dit kan al beginnen aan de buitenkant van het huis!

Een stijlvolle voordeur en potten met planten, of een kunstobject zijn natuurlijk mogelijkheden. Maar een huisnummer dat helemaal past bij de bewoners maakt het plaatje helemaal af. Een huisnummer in stijl zegt meteen iets over de bewoners van het huis en zorgt dat jij direct al het thuisgevoel krijgt bij jouw voordeur.

Natuurlijk heb je ook een huisnummer op je huis nodig voor puur praktische redenen. Het is wel zo handig dat je post op het juiste adres aankomt.

Tegenwoordig kun je huisnummers in heel veel verschillende materialen en stijlen bestellen. Van plexiglas, emaille, leisteen, hout, rvs, met foto, of van aparte materialen zoals beton.

Huisnummers geschikt voor elke stijl door model- en materiaalkeuze

Voor een modern strak huis kies je voor een ander model huisnummer, dan voor een landelijk boerderijtje, of voor een monumentenpand.

Aluminium, plexiglas en rvs passen goed bij een modern of strak ogend huis. Terwijl voor een landelijk huis hout of klassiek emaille natuurlijk erg leuk is. Je kunt de huisnummers aan de muur monteren, of lekker retro kiezen voor een huisnummer aan een uithangbord.

Sommige materialen passen goed bij diverse stijlen huizen. Leisteen is zo een materiaal, dit kan strak afgewerkt zijn, maar juist ook met ruwe rand. Het huisnummer wordt hier meestal op gegraveerd met een laser.

Beton is een ander materiaal wat je zowel bij moderne huizen, als landelijke huizen kan tegenkomen. Hout is het derde materiaal wat toepasbaar is in allerlei varianten en dus altijd past, van strak tot klassiek.

Huisnummer met naambord

Veel mensen kiezen ervoor om niet alleen het huisnummer op het plaatje te zetten, maar ook de naam of namen van de bewoners. Zo wordt het echt een persoonlijk detail aan de buitenkant van je huis en heb je geen apart naambordje nodig. Nog persoonlijker wordt het, door een foto te gebruiken als achtergrond op het bordje.

Dit kan natuurlijk een foto van de bewoners zelf zijn, maar kan ook van iets zijn wat voor jullie veel betekenis heeft. Een favoriet huisdier, landschap, of lievelingsbloem bijvoorbeeld.

Je kunt huisnummers bij heel veel verschillende bedrijven bestellen. Ben je op zoek naar een redelijk standaardmodel, dan hebben slotenmakers en dergelijke in de stad meestal al een assortiment.

Wil je iets speciaals, dan zijn er heel veel webwinkels met verschillende stijlen en materialen huisnummers. Of je zoekt een ontwerper die echt helemaal een uniek huisnummer voor jou ontwerpt. Dan heb je je eigen kunst al bij je voordeur!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen