Inspirerende tips voor de kerstverlichting

Inspirerende tips voor de kerstverlichting
december 3, 2020 Arnout
kerstverlichting kind

Het is alweer bijna kerstmis, waarschijnlijk ga je je huis weer inrichten met een kerstboom en nog meer kerstdecoratie als kransen, kerststukken en kaarsen. De belangrijkste elementen van sfeervolle decoratie is natuurlijk de juiste kerstverlichting. Zo krijg je een lekker warm gevoel. Daarom staan er in deze blog een paar tips hoe jij je huis kunt versieren met prachtige kerstverlichting.

Een feestelijk verlichte kerstboom

Als het gaat om kerstverlichting dan mag de kerstboom niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er ook verschillende nieuwe trendy dingen varianten op de markt. Zo zijn er kerstbomen van hout, van boomtakken en allerlei andere materialen. Zo heb je ook een 2D kerstboom lamp die uiterst geschikt is voor de kleinere woonruimte. De lamp wordt verlicht met led verlichting die je handmatig feller of zachter kunt instellen. Ook een aanrader voor in de tuin!

Verlichte kerstballen

In geen enkele kerstboom is het een mogelijkheid dat kerstballen ontbreken. Één van de nieuwste trends zijn de verlichte kerstballen. Er zijn doorzichtige ballen met kleine led lampjes erin, ook zijn er plastic ballen met een felle lamp erin die er hetzelfde uitzien als een lamp. Ook is het mogelijk om de kerstballen in een schaal te zetten, als kerstdecoratie voor op tafel.

Een kaarsenkrans

Kaarslicht is niet weg te denken bij kerst. Als je weinig tijd hebt, maar toch een knusse sfeer wilt. Dan is de kant en klare wit gespoten mini kerstboom samen met een krans met kaarsen op tafel ideaal! De kaarsen zijn er in verschillende vormen en maten voor een mooi effect. Ook leuk te combineren met echte dennenappels en stukken hout, zo ziet het er mooi natuurlijk uit.

De tuin

Tegenwoordig zie je veel mensen die hele bomen versieren met verlichting, wat er schitterend uitziet. Sommige verlichting kun je zelfs het hele jaar laten hangen. Maar ook een kleine struik of boom in je tuin is al geschikt om te verlichten. Het balkon of de gevel voor je huis zijn ook goede opties. Je kunt ook een compleet verlichte kerstman in de tuin zetten als je er echt voor wilt gaan!

Met deze tips heb jij je kerstverlichting binnen en buiten prima in orde!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen