Tips om volledig in je eigen badkamer te kunnen relaxen

Tips om volledig in je eigen badkamer te kunnen relaxen
juni 10, 2020 Arnout

De laatste jaren is de badkamer steeds meer geworden dan alleen de plek waar je komt om jezelf op te frissen. Naast het opfrissen wordt het steeds meer een plek die staat voor ontspanning, jezelf te verwennen en wellness. Om deze reden willen wij jullie een aantal tips geven om jouw badkamer te transformeren in jouw relaxcenter

De kleur wit staat garant aan rust

De meest rustgevende kleur ter wereld is wit, omdat het letterlijk niks is. Je hoeft nergens aan na te denken bij deze kleur en daarom is het zo psychologisch rustig en zal het je helpen met tot rust komen.  Hoe verwerk je dit in je badkamer? Je kan de kleur wit in de tegels/handdoeken/badjas allemaal verwerken.

Een jacuzzi

Het is misschien wel een investering, maar ook een uitermate goede investering. Een jacuzzi zorgt namelijk niet alleen maar voor mentale rust, maar ook voor hulp bij fysieke klachten. Door middel van o.a. hydrojets zal je volkomen kunnen ontspannen in je jacuzzi. Een jacuzzi kun je kopen bij Elite Wellness. Een andere tip om fysieke klachten aan te pakken en tot rust te komen is om een infrarood sauna aan te schaffen.

Zorg voor natuurlijke materiaal in de badkamer

Om volledig tot rust te komen moet je ruimte goed aanvoelen. Zoals in de Feng Shui beschreven staat is water oververtegenwoordigd en is het daarom belangrijk om dit tegen te gaan in jouw ruimte. Hoe doe je dit? Je kunt het tegen aan door middel van warmte tinten in de kamer te verwerken met natuurlijke materialen, door bijvoorbeeld hout, bamboe of riet toe te voegen.

Muziek werkt ook  rustgevend

Een extraatje om toe te voegen in je badkamer is muziek, de meeste mensen kunnen beter ontspannen onder het genot van een heerlijk muziekje. Het is natuurlijk niet slim om met een mobiel in je bad te gaan bijvoorbeeld en al helemaal niet als die verbonden is aan een lader, hiervoor zijn speciale badkamer-radio’s en home surround-sound systemen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen