Interieuradviesbureau CEKA

Interieuradviesbureau CEKA
juli 28, 2021 Arnout

CEKA is een interieuradviesbureau die klaarstaat voor de zakelijke markt. Je kan als zakelijke klant terecht bij CEKA voor zowel interieuradvies als voor een interieurontwerp. CEKA doet veel meer dan alleen maar de inrichting binnenshuis. Wat CEKA voor jou kan betekenen en wat interieurontwerp inhoudt dat lees je hier!

Voor wie is CEKA?

CEKA richt zich juist op de zakelijke markt en ontwerpt wat de zakelijke klant maar nodig heeft. Ze kijken nergens raar van op, ze maken diverse ontwerpen die nodig zijn voor de zakelijke klant, van lobby’s, vergaderruimtes, wachtruimtes en zelfs kantoren. Wanneer het nodig is kan  CEKA ook het ontwerpen van het hele gebouw op zich nemen, zoals bijvoorbeeld bij een onderwijsinstelling of een ziekenhuis. Als er een gebouw gerenoveerd moet worden zorgt CEKA ervoor dat al het oude meubilair wordt afgevoerd en zij kunnen tevens ook interieuradvies geven. Dit is voor de zakelijke markt een enorme uitkomst, zo hoeven zij zich niet meer bezig te houden met het afvoeren van de oude spullen, maar kunnen zij de focus leggen juist op de vernieuwing. 

Hoe is de werkwijze bij CEKA?

Er wordt door de zakelijke klanten nauw samengewerkt met CEKA, omdat beiden partijen nodig zijn om het juiste interieurontwerp te actualiseren. Het is namelijk voor CEKA net zo belangrijk als voor de zakelijk klant dat de wensen en eisen aansluiten bij wat de klant wil. De werkwijze bestaat uit twee stappen bij CEKA:

  1. Het interieur adviesgesprek: Het interieur adviesgesprek is het eerste gesprek dat wordt ingepland. CEKA neemt de wensen en eisen van de klant door en gaat samen met de klant de diverse ruimtes bekijken. Als er een duidelijk beeld is van de ruimte, maar ook de wensen en eisen dan wordt er gekeken naar wat bouwkundig mogelijk is.
  2. Ontwerpen: Aan de hand van wat er bouwkundig mogelijk is en wat de wensen en eisen van de klant zijn gaat de CEKA ontwerper aan de slag aan de tekentafel. 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen