Lees hier 3 redenen waarom een fotobooth perfect is op jullie bruiloft! 

Lees hier 3 redenen waarom een fotobooth perfect is op jullie bruiloft! 
november 13, 2019 Arnout

Binnenkort is jullie bruiloft. De allermooiste dag van jullie leven. De dag moet dus helemaal perfect zijn en er mag niets ontbreken. Zo ook niet op het feestje. Lees daarom hier de drie redenen waarom jullie bruiloftsfeest een fotobooth nodig heeft. 

 

Personaliseer jouw fotobooth naar jouw wensen 

Het grote voordeel van een fotobooth is dat alles persoonlijk in te stellen is. Zo kun je kiezen welke accessoires de “modellen” Kunnen gebruiken. Denk aan een plaksnot, pruik of grappige hoed. Ook kun je kiezen welke achtergrond de foto heeft. Wil je een bekend gebouw van jouw stad op de achtergrond of wil je jou en je echtgenoot groot in beeld hebben. Kies vervolgens welk filter de foto heeft en hoe de foto uitgeprint wordt. Door deze dingen te personaliseren kun je het zo leuk maken als je zelf wilt en worden het foto’s die echt passen bij jullie dag.  

 

Veel foto’s van alle vrienden en familie 

Op jullie droom dag loopt er natuurlijk een fotograaf mee die de hele dag zo mooi mogelijk vastlegt. Hier kan je niet zonder. Wat dan juist erg grappig is met een fotobooth is dat je veel spontane en misschien wel “lelijke” foto’s krijgt. Het is hilarisch om dit na de tijd terug te kijken. Daarbij komt dat je erg veel extra foto’s hebt en dat alle gasten minimaal één keer op een foto staat. 

 

Gebruik de foto’s om een creatieve herinnering te maken 

Na deze dag heb je super veel foto’s uit de fotobooth verzameld. Deze foto’s kun je gebruiken voor vele creatieve en leuke dingen. Zo kun je er een collage van maken die je in huis zet. Zo kun je de collage bekijken als een soort van extra cadeau. Ook kun je overal in huis verschillende foto’s neerzetten. Overal waar je komt word je weer herinnert aan deze mooie dag. 

Nu je er over uit bent dat de fotobooth niet mag missen op jullie bruiloft is het tijd om de fotobooth uit te zoeken die bij jullie past. Kijk snel wat voor diverse fotobooths er zijn en geniet van jullie trouwdag! 

Bron: https://www.fotodoos.nl/

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen