Snel van je ongedierte in huis af komen

Snel van je ongedierte in huis af komen
september 6, 2019 Arnout
Snel af van ongedierte in huis

Zo kom jij het snelst van het ongedierte in huis af

Daar verdwijnt weer twintig euro in de kassa van de bouwmarkt. Pijnlijk…. Je tas zit vol met lokdoosjes voor muizen of met insectenspray tegen muggen of wespen. Je gaat terug naar huis en je probeert het weer, maar de plaag wil niet wijken. Herken je dit? Dan wordt het leven simpeler na deze blog. Graag willen we je namelijk uitleggen hoe je nóg sneller van het ongedierte af komt!

 

Stap 1. Schakel een professionele ongediertebestrijder in

Waarom? Omdat hij alle ongediertesoorten door en door kent. Dit houdt in dat hij niet alleen weet hoe ze zich gedragen, maar ook waarom. Met die kennis kan hij ze voor zijn en dus ook op een doeltreffende manier bestrijden. Zal de rat naar links lopen of vlucht hij naar rechts? Als de bestrijder dit weet, kan hij op een tactische plek een klem neerzetten, om maar een voorbeeld van ongediertebestrijding te noemen.

 

Stap 2. Zorg ervoor dat je adviezen van de expert opvolgt

Het bestrijden van ongedierte doet de deskundige met professionele middelen. Uiteraard zijn deze middelen zo ontworpen dat de beestjes er niet resistent voor zijn. Maar… hiermee ben je er nog niet, want om een hardnekkige plaag op te lossen moet je niet alleen middelen inzetten, maar ook kijken naar de oorzaak van de plaag. Wat heeft het ongedierte bijvoorbeeld gelokt? Ligt er veel afval? Is je woning een gatenkaas en kunnen er allerlei beestjes door allerlei kiertjes? Jouw bestrijder onderzoekt dit soort zaken zorgvuldig en geeft je dan een passend advies.

 

Stap 3. Laat de expert je helpen met wering

Natuurlijk wil je een volgende plaag zien te voorkomen. Je krijgt dan adviezen van de expert, maar er is nog meer! Hij kan ook wering aanbrengen om het ongedierte buiten de deur te houden. Tegen duiven kan hij bijvoorbeeld netten spannen of pinnen plaatsen. Tegen knaagdieren kan hij alle mogelijke openingen in je woningen met allerlei middelen dichten. Last gehad van houtworm? Dan kan hij hout preventief tegen nieuwe aanvallen behandelen. Wat voor beestje ook in je woning heerst: het is te voorkomen!

 

Mag Beestjeskwijt.nl jou helpen?

Ongedierte bestrijden in Eindhoven is een klus voor een professionele ongediertebestrijder. Je belt of mailt ons en je komt rechtstreeks met hem in contact. Leg hem uit wat het probleem. Maak dan een afspraak of vraag hem eerst nog naar een prijsopgave. Hij biedt je dan zo spoedig mogelijk een doeltreffende en professionele oplossing!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen