Zo organiseer je een gezellig feest voor de buurt

Zo organiseer je een gezellig feest voor de buurt
maart 31, 2020 Arnout
buurtfeest

Wanneer de zomer er weer op zit wordt het vaak snel minder gezellig in de straat. Je vakantiedagen zijn zo goed als op en alle kinderen moeten natuurlijk ook weer naar school. Maar dat betekend niet dat je het niet gezellig kan maken! De laatste mooie dagen van het seizoen komen nog en daar moet je natuurlijk goed gebruik van maken. En wat is nou een betere afsluiter voor de zomer dan een gezellig buurtfeest! Spreek af met de rest van je buren om er samen een groot evenement van te maken!

Maak van jouw hele buurt een feestelijke omgeving

Een buurtfeest organiseren is heel simpel, je kan het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Of je nou een grote, groene tuin hebt of een gezellig binnenplaatsje.  Met een beetje samenwerken en creativiteit toveren jullie de hele straat om tot een prachtige feestlocatie. Als je er echt een groot evenement van wilt maken kan je de hele buurt ook met dranghekken afzetten, zo heb je geen last van het verkeer. Met wat leuke buitenverlichting, slingers, en leuk opgemaakte tafels is het zo geregeld! Je kan het heel casual houden, of je kan er echt iets bijzonders van maken. Betrek de hele buurt bij het versieren. Laat iedereen bijvoorbeeld voor een paar thema’s stemmen, zo doet iedereen actief mee!

Het ultieme zomergevoel met een barbecue

Bij een buurtfeest hoort natuurlijk ook een gezellig etentje en een menu waar iedereen van kan genieten. En wat is er nou beter dan een gezamenlijke barbecue? Het voordeel van een barbecue is ook dat niemand een hele dag in de keuken hoeft te staan. Iedereen kan zelf wat meenemen. Bij een buurtfeest is het gezellig om de hele middag of avond van lekker hapjes en drankjes te genieten. Zo heb je niet alleen genoeg eten, je weet zeker dat er voor iedereen wel wat lekkers is! bovendien kan je op deze manier ook allemaal verschillende gerechten uitproberen die je zelf misschien nooit zou maken!  Als je slim bent zet je van te voren een schema op voor de beste barbecue koks, zo kan iedereen zijn of haar kook talenten aan de hele buurt laten zien! Heb je geen grote barbecue? Geen zorgen, je kan heel gemakkelijk een grote barbecue huren.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen