Diamond Painting eigen foto: hoe werkt het?

Diamond Painting eigen foto: hoe werkt het?
mei 2, 2019 Arnout
diamond painting eigen foto

Diamond Painting eigen foto hoe werkt het?

Met een pincet, gedoopt in wax of lijm, een vooraf geprinte canvas met gekleurde steentjes invullen. Dat is wat Diamond painting is. De nummers die op het canvas staan, komen overeen met een kleur en zo vul je aan de hand van de kleurnummers de canvas mooi in. Het leuke is, Diamond painting doe je met heel het gezin, gezellig aan de keukentafel. Bovendien heb je tegenwoordig ook de mogelijkheid om een diamond painting eigen foto te maken!

Ontspanning na een dag hard werken

Behalve dat je het gezellig samen met je gezin kunt doen, kleven er meer voordelen aan de hype die een hobby werd. Zo werkt het heerlijk ontspannend na een dag hard werken of een dag vol stress en drukte. Je maakt even helemaal je hoofd leeg. Je ontspant en maakt ondertussen een prachtig schilderijtje. En als je wilt nog een heel persoonlijk kunstwerkje ook. Dat diamond painting eigen foto een succes is, zal je waarschijnlijk niet verbazen. Een diamond painting foto van jezelf klinkt voor de meeste mensen nou eenmaal erg aantrekkelijk!

Maak een uniek canvas met je eigen afbeelding

Behalve dat je kunt kiezen uit een database met duizenden en duizenden afbeeldingen met onderwerpen als natuur en landschappen, dieren, cartoons en voertuigen, kun je ook je eigen foto of afbeelding op canvas laten printen. Hoe?  Online, via de website. Je geeft het formaat aan en upload je je eigen, unieke foto of afbeelding. Meer inspanning kost het niet om straks te kunnen werken aan een uniek kunstwerk. Denk eens aan een foto van alle gezinsleden. Hoe persoonlijk wil je het hebben en hoe mooi staat dat straks bij je aan de muur? Overigens kun je de kunstwerkjes ook als cadeautje weggeven, geef je ook eens iets bijzonders. De diamond painting eigen foto is voor allerlei doeleinden zeer geschikt!

Vlakke ondergrond

Hoe het het maken van de diamond painting eigen foto? Je legt de canvas op een vlakke ondergrond en checkt of de levering compleet is. Of alle kleurtjes er zijn en of er een pincet en lijm of wax geleverd is. Is dit het geval, dan kun je beginnen. Begin bij voorkeur aan de onderkant en werk zo gestaag naar boven. Tip: leg de steentjes per kleur. Dus eerst alle rode steentjes en dan pas andere kleuren. Vooral bepaal je een deel van het canvas dat je wilt gaan doen en alleen van dit gedeelte trek je de folie los, dus niet de folie er ineens afhalen.

Platte kant naar boven

Voor je de steentjes met pincet op het canvas aanbrengt, doop je de punt van het pincet even in de lijm of wax. Zo pak je ze gemakkelijk op en blijven ze beter plakken aan het canvas. En als je de kleurtjes uitzoekt en klaarlegt om op het canvas te leggen, leg ze dan met de platte kant naar boven. Ook dat werkt gemakkelijker zo zeggen ervaringsdeskundigen.

Ook formaat kies je zelf

Het formaat kies je ook zelf. Een canvas van 20 bij 20 centimeter is klein en leent zich minder voor veel details en vele kleuren. Dan kun je beter kiezen voor een canvas van 50 bij 60 centimeter. Daar kun jij je heerlijk uitleven in details en kleuren. Er kan dus veel bij Diamond Painting, een schitterende hobby die ook nog eens goed is voor je rust en je gezin. De diamond painting eigen foto ervaring is niet te vergelijken met een ander soort ervaring. Aan de slag!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen