Inhuren van een verhuisfirma voor je bedrijf

Inhuren van een verhuisfirma voor je bedrijf
mei 15, 2019 Arnout
verhuizen

Inhuren van een verhuisfirma voor je bedrijf

We weten dat je bedrijf belangrijk is voor je en wanneer er je van plan bent om grote veranderingen uit te voeren, zoals de verhuis naar een ander plaats. Op zo’n moment is hulp helemaal niet overbodig. Natuurlijk kan je de hulp inschakelen van een paar collega’s, vrienden en/of familieleden. Maar voor een grote klus zoals deze is de kans groot dat je niet over voldoende mankracht of middelen zult beschikken om die zo goed mogelijk uit te voeren. Gelukkig zijn er nu verhuisbedrijven die je kunnen helpen met een grote verhuis zoals deze.

Wat houdt een bedrijfsverhuis in?

Bij een verhuizing komt veel kijken, zeker als het gaat over een verhuis van bedrijfsformaat. Een bedrijf beschikt namelijk over zware voorwerpen die je niet zomaar in een, twee, drie kan opheffen alsof het niets is.

Gelukkig beschikt een verhuisfirma als Bravo Verhuizingen met bedrijfsverhuis diensten over de nodige middelen om u hierbij te helpen. Zware voorwerpen worden verhuisd met een hijskraan. Omdat je bedrijf het beste verdient, gebeurt het inpakken van je spullen op een deskundige manier en wordt er gebruik gemaakt van gespecialiseerd verhuismateriaal.

Bij het runnen van een bedrijf hoort ook veel papierwerk. We kunnen ons voorstellen dat je ‘s nachts wakker ligt van de verhuis en voornamelijk omdat je angst hebt dat al dat werk verloren zal gaan. Panikeer vooral niet, want ook daarin is een dienst die een bedrijfsverhuis organiseert gespecialiseerd. De dienst zorgt ervoor dat je papierwerk met zorg behandelt wordt. Jouw papieren worden netjes opgeborgen in een magazijn, zolang je dat nodig acht.

Hoe verloopt een bedrijfsverhuis juist?

Voor de verhuisdag wordt er een gesprek gepland, op basis van dat gesprek wordt een offerte gemaakt. Wanneer je hiermee akkoord gaat wordt je verhuis tot in de puntjes voorbereid. Er wordt dan een verhuisdatum en – uur vastgelegd en er worden verhuisdozen, computerboxen en ander materiaal geleverd op aanvraag. Ontzie je het inpakken van de spullen? Ook deze dienst wordt door menig verhuisfirma’s aangeboden.

En dan is het zover. De verhuisdag is aangebroken! Maar er is niet langer een reden om te panikeren! Ondertussen weet jij dankzij het gesprek al wat de kosten zullen zijn en hoe de verhuis zal verlopen. Op de verhuisdag zelf word je bijgestaan door een team van toegewijde en enthousiaste verhuizers die werken volgens het vooraf opgestelde plan zodat de verhuis zo vlot mogelijk kan plaatsvinden.

Waarom kiezen voor een bedrijfsverhuis?

Een bedrijfsverhuizing is niet zomaar een verhuizing. Het vergt een goede organisatie. Je meubilair en documenten verdienen de beste aandacht en die wordt enkel voorzien door de daarvoor toegekende diensten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen