Interieur restylen in 4 stappen

Interieur restylen in 4 stappen
augustus 21, 2019 Arnout
Interieur opnieuw stijlen tips

Restyle je interieur in 4 stappen

Ben je je interieur zat? Of gewoon toe aan een beetje verandering? Je hoeft geen grote veranderingen maken om een nieuwe look and feel in huis te creëren. In 4 simpele stappen geef jij je interieur een restyling!

Pick your style
Stap 1 in het hele proces is het kiezen van een stijl die bij jou past. Doe hiervoor inspiratie op via Pinterest en Instagram. Vind je een Scandinavisch interieur mooi? Maak dan gebruik van lichte kleuren en voeg veel hout toe, dan ben je al een heel eind! Om alle interieurstijlen te vergelijken kun je het beste een moodboard maken. Zo kun je precies zien waar je voorkeur naar uitgaat en hierop inspelen.

Spiced Honey
Een kleine aanpassing, maar met een groot resultaat. Een muur in een andere kleur verven kan je interieur een hele andere vibe geven. Heb je alleen maar witte muren in huis? Begin veilig en verf één muur in een andere kleur. De door Flexa gekozen kleur van 2019 is Spiced Honey. Dit is een warme amberkleurige tint, die gelijk sfeer brengt in je interieur. Deze kleur is daarnaast perfect te combineren met meerdere interieurstijlen!

Haal groen in huis
Ook planten zijn een makkelijke manier om meer sfeer in huis te halen. Een goedkope oplossing, maar het staat gezellig én planten zuiveren ook nog eens de lucht. Een mooie kamerplant is de Monstera Deliciosa, ook wel bekend als een gatenplant. Dit is een grote plant die de ruimte mooi opvult. Heb je liever een hangplant? Plaats dan een Hedera bovenop een plankje. Dit is klimop, een van de bekendste en meest sfeervolle planten om in huis te hebben!

 

Perfecte raamdecoratie
De laatste stap maakt je interieur helemaal af: raamdecoratie! Geen onbelangrijk onderdeel van je interieur. Gordijnen kopen kan lastig zijn, maar gelukkig hebben wij wat tips bij het uitzoeken! Bekijk van tevoren goed welk type raamdecoratie bij jouw interieur past. Een duo rolgordijn is heel mooi bij een modern interieur, waarmee ook nog heel makkelijk de lichtinval geregeld kan worden. Bij een Scandinavisch interieur passen houten jaloezieën of inbetween gordijnen weer beter. Kies dus eerst de stijl die bij jou past en kies daarna de juiste raamdecoratie!

Wat zou jij willen veranderen aan je interieur?

Interieur restylen tips

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen