Woningontruiming: hoe werkt het

Woningontruiming: hoe werkt het
oktober 1, 2019 Arnout

Woningontruiming: hoe werkt het?

Woningontruiming

Ben jij van plan om te verhuizen? Dan is het belangrijk dat je oude woning helemaal schoon is, zodat jij het weer als nieuw kunt opleveren. Of je nou een koopwoning hebt en de sleutels aan een nieuwe eigenaar wilt overhandigen of een huurwoning moet opleveren, het is belangrijk dat de woning schoon is. Het kan veel energie kosten om de ontruiming van je woning helemaal zelf te verzorgen.

Gelukkig is het ook mogelijk om woningontruiming aan specialisten uit te besteden. Op deze manier wordt de ontruiming van je woning op de juiste manier verzorgd en hoef jij zelf niet te tillen. Niet alleen gaat woningontruiming op deze manier veel sneller, maar ook voorkom je blessures. Als je niet voldoende hulp hebt of al wat ouder bent, is de kans lichamelijke ongemakken tijdens of na het tillen namelijk een stuk groter.

Op het blog van Wonen-en-zo lees je over inboedel onruiming.

Bij woningontruiming wordt je meubilair netjes afgevoerd

Laat jij de ontruiming van je woning aan een specialist over? Dan worden al je meubelstukken netjes afgevoerd. Op deze manier hoef jij zelf dus niet te tillen. Daarnaast is het team van specialisten ook in staat om de vloerbedekking te verwijderen, maar ook de gehele vloer kan verwijderd worden indien noodzakelijk. Het behang kan verwijderd worden en hetzelfde geldt voor spijkers die hier en daar nog terug te vinden zijn.

Nadat je woning helemaal leeg is, is een bedrijf vaak ook nog bereid om schilderwerkzaamheden uit te voeren. Uiteraard wordt het pand ook helemaal schoongemaakt. Is er in de woning gerookt? Dan zal een specialist vaak zelfs in staat zijn om de gele aanslag in de woning te verwijderen. Zijn er andere beschadigingen aan de woning die dringend hersteld moeten worden voordat de woning opgeleverd kan worden? Ook dan is het een goed idee om een specialist in te schakelen. Vaak behoort ook dit tot het dienstenpakket van een specialist in woningontruiming in regio Zutphen.

In het artikel op Woondecoratiesandra lees je over woningontruiming Oosterbeek.

Een verhuisservice inbegrepen?

Kies je voor woningontruiming, dan kan het zijn dat de verhuisservice inbegrepen is.  Er zijn verschillende bedrijven die de complete verhuizing voor je kunnen verzorgen. Dit is vooral prettig als je al iets ouder bent. Op deze manier hoef jij je ook totaal geen zorgen te maken over het intrekken bij je nieuwe woning. Zowel de opleveringsschoonmaak van je oude woning als het verhuizen naar je nieuwe woning kunnen verzorgd worden door een expert.

Je woning opleveren inclusief meubilair?

Als de woningontruiming in compleet voor je verzorgd wordt, is het prettig als je de woning vervolgens ook inclusief meubilair kunt opleveren. Er zijn een aantal bedrijven die de inkoop van nieuw meubilair voor je kunnen verzorgen. Op deze manier kan de woning inclusief meubilair worden opgeleverd.

Als je woning ontruimd, schoongemaakt en opnieuw ingericht is, zal de woning weer helemaal als nieuw zijn. Je woning is vervolgens klaar voor bezichtigingen van potentiële kopers of huurders. Je kunt je vast voorstellen dat de vraagprijs na zo een woningontruiming in regio Zutphen ook omhoog kan.

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat je volledig kan ontzorgen? Kijk dan eens op https://www.wovia-woningontruiming.nl.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blogger worden? Neem contact met ons op

Contact opnemen